toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Maïslaan 10
8800 Roeselare

DE SPECIALIST IN DE REINIGINGSSECTOR

PDC Brush is sinds 1946 uitgegroeid tot marktleider in de productie en marketing van private label schoonmaakartikelen. Wij hebben het volledige aanbod voor u in huis, van entry level tot premium producten.

We verkopen producten onder ons eigen merk, maar onze focus gaat voornamelijk uit naar de productie bestemd voor huismerken van de grootdistributie.

Vakmanschap en flexibiliteit zijn de twee ankerpunten die van onze firma een uitstekende, internationale partner maken voor elke discount, retail, Cash & Carry, DIY, speciaalzaak en groothandel voor professionals.

Producten

Onze houten stelen zijn gemaakt uit zorgvuldig geselecteerd en hoogwaardig dennenhout. Afhankelijk van het model zijn ze al dan niet gelakt. Voor hogere bestelhoeveelheden hebben we nog andere types stelen in de aanbieding. Die kunnen geleverd worden in de gewenste kleur. Onze houten stelen kunnen op aanvraag geleverd worden met FSC® certificaat.

Onze borstels zijn gemaakt uit beukenhout. Die houtsoort is zeer duurzaam en splintert niet. Onze producten zijn op aanvraag leverbaar met het FSC certificaat.

 

Categorieën

  • (Borstel)stelen
  • Borstels

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier