toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Haachtsesteenweg 322D
1910 Kampenhout

Site van Kangaro-KTC B.V.

Over ons

Procura-KTC bvba is sinds 2012 een onderdeel van de KTC Holding in Zutphen – Nederland waar ook het distributiecentrum gevestigd is. Het verkoopkantoor van Procura-KTC staat in Kampenhout.

Procura  KTC bvba is fabrikant en importeur van topmerken voor thuis en kantoor. Door het aanbieden van een compleet en uitgebalanceerd aanbod van producten voor thuis en kantoor, wordt Procura KTC gezien als totaalleverancier voor wederverkopers. De distributie van de topmerken verloopt via het wederverkoopkanaal, de producten worden nooit rechtstreeks geleverd aan de eindverbruiker.

Doordat Procura KTC een spilfunctie bekleedt tussen grote merkleveranciers en de markt, is het aanbod van producten gebaseerd op de behoefte in de markt, gecombineerd met nieuwe trends en innovaties. Daarnaast is Procura KTC fabrikant van het merk Kangaro®, Boeklon en Raadhuis. Grote delen van deze merken worden zelf ontwikkeld en worden zelf geproduceerd. De prijs-kwaliteitverhouding is optimaal. Het innovatieve aanbod onderscheidt zich door een doelmatige en aantrekkelijke verpakking met duidelijke productinformatie. In combinatie met verkoopondersteunend presentatiemateriaal.

Categorieën

  • Kantoor- & schoolgerief
  • Niet-gepersonaliseerde notablokken
  • Blanco etiketten
  • Potloden
  • Kleurpotloden

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier