toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Noordlaan 82-84
9200 Dendermonde

Over ons

Robinia bvba is sinds 1997 leverancier van buitenspeeltoestellen voor onder meer openbare parken, speelterreinen, scholen,… en werkt regelmatig samen met studie- en architectenbureaus voor het ontwerpen van speelprojecten. Wij bieden in samenwerking met verschillende internationale partners een ruim en gevarieerd assortiment aan voor de ultieme buitenbeleving in sport en spel.

Ons aanbod

Van heel natuurlijke speeltoestellen in robiniahout (SIK-Holz topwaliteit) tot de revolutionaire i-play van Playdale Playgrounds. Van unieke, thematische speelterreinen tot skateparken ‘op maat’, alsook de nieuwe generatie outdoor fitness elementen, de zgn. “Training Buddies” en zelfs beklimbare IJslandse lava rotsen behoren tot ons gamma, dat vanzelfsprekend en over de hele lijn conform is met de geldende EN-1176 veiligheidsnormen.

Ons programma bevat verder een volledig aanbod van valdempende speeltuin ondergronden volgens EN-1177 (EPDM, kunstgras, grind, zand, rubberschors en houtschors) alsmede los robiniahout (palen, planken, omheiningshout voor bv. paarden en ezels).

SPELEN – INDIVIDUEEL – CREATIEF

Sinds 1997 is Robinia exclusief verdeler van het Duitse kwaliteitsmerk SIK-Holz, in die hoedanigheid introduceerden wij het gebruik van robinia hardhout voor speeltoestellen op de Belgische markt. SIK-Holz speelelementen in robiniahout vormen nog steeds de basis van ons bedrijf, en we zijn fier op de vele honderden realisaties die in heel België sinds bijna 20 jaar de norm stellen voor unieke, natuurlijke, duurzame en avontuurlijke, maar vooral ook veilige speelterreinen!

Advies en begeleiding van A tot Z

Niet alleen onze bezielde medewerkers, maar ook onze gespecialiseerde productie- en montagepartners zetten al hun ervaring en kennis in om tot sterke en vernieuwende concepten te komen voor uw outdoor speel- en sportterrein.

Ook kunt u rekenen op een gedegen service naverkoop, verkrijgbaarheid van onderdelen gedurende de hele levensduur van een (speel)toestel, professioneel onderhoud en garanties tot 25 jaar!

Categorieën

  • Speelplein en speeltuigen
  • Speeltuigen & -toestellen
  • Valdempend bodemmateriaal

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier