toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Meiboomlaan 33
8800 Roeselare

Een drukkerij op volle toeren

De grootste en meest toonaangevende offsetdrukkerij van België staat in Roeselare: Roularta Printing. De drukkerij werkt voor de meest diverse en veeleisende uitgeverijen, titels en bedrijven. De opdrachtgevers komen zowel uit binnen- als buitenland. Telkens gaat het om uitgaven die een sterke reputatie hebben op vlak van drukkwaliteit.

Verwonderlijk is dat niet. Roularta Printing investeert immers voortdurend in de meest geavanceerde technologieën. Door de jarenlange ervaring heeft de drukkerij bovendien degelijk onderbouwde know-how in huis. Niet alleen als synoniem voor gespecialiseerde kennis, maar ook als garantie voor een extreem professionele aanpak. Werken met strikte deadlines en conceptueel mee-denken met de klant zijn voor Roularta Printing een tweede natuur geworden.

FSC productassortiment

Roularta Printing biedt u een erg uitgebreide productenwaaier gaande van magazines, kranten, flyers …
En voor ieder product staat de meest aangepaste apparatuur klaar. Een krant is nu eenmaal iets anders dan een vierkleurenfolder.

In elke productcategorie leveren hoogtechnologische offsetpersen steevast drukwerk af van een benijdenswaardige kwaliteit. Zeker vermeldenswaard zijn de spectaculaire resultaten die op het vlak van heatset krantendruk geboekt worden.

Company information in English

The biggest and most prominent offset printing firm in Belgium is based in Roeselare: Roularta Printing. The printing firm works for the most diverse and demanding publishers, titles and companies. We have customers in Belgium as well as abroad who come to us with publications that have a solid reputation in terms of print quality.

This is not surprising. Roularta Printing has always invested in the most state-of-the-art technology. Through its long experience, the firm has accumulated a good and solid know-how, which not only stands for specialist knowledge, but also serves as a guarantee for an extremely professional approach. Working with strict deadlines and thinking along customer lines in conceptual terms have become second nature to Roularta Printing.

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Magazines - tijdschriften
  • Kranten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier