toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Ronseweg 65
9700 Oudenaarde

Bedrijfsvoorstelling

Drukkerij-kartonnage Sanderus verzorgt een uitgebreid gamma van drukwerk voor bedrijven, apotheken, organisaties en privépersonen.

Dankzij een goede interne organisatie en een uitgebreid modern machinepark staat Sanderus garant voor kwaliteitsdrukwerk. Door de flexibele bedrijfsstructuur en de coördinatie van de verschillende afdelingen verzekert Sanderus een hoge service en just-in-time leveringen.

Sanderus is een familiebedrijf met een veertigtal vakbekwame en gemotiveerde medewerkers onder de dagelijkse leiding van Machteld Van den Abeele en
Lode Van den Abeele.

Kartonnage

Drukkerij-kartonnage Sanderus is reeds meer dan 40 jaar actief in de wereld van bedrukt vlakkarton.

Een uiterst performant machinepark realiseert al uw verpakkingsprojecten (plooi- en displaydozen, sleeves, pancartes, bijsluiters, …), voor oplagen van 500 tot 500.000 stuks.

Ons trouw cliënteel, bestaande uit bedrijven binnen de farmaceutische, paramedische en cosmetische sector, waardeert sterk onze stipte levertermijnen en onberispelijke afwerking.

Categorieën

  • Inpakpapier (voedsel ea)
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Verpakkingslabels/etiketten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier