toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Over Shurgard Self-Storage

We bieden een stressloze oplossing voor huishoudelijke, individuele en zakelijke opslag. Dit dankzij onze flexibele contracten en de uitstekende klantenservice die we in elk van onze opslagvestigingen geven.

Marktleider

Shurgard Europe is de grootste ontwikkelaar, eigenaar en aanbieder van opslag in Europa. In België beschikken we over 21 vestigingen in en rondom Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Brugge, Leuven en Kortrijk. In totaal hebben we meer dan 200 opslagcentra verspreid over 7 Europese landen. Onze vestigingen bevinden zich steeds op een evidente en toegankelijke ligging en bedienen meer dan 140.000 klanten.

Verhuisdozen en inpakmateriaal

Met het juiste materiaal maak je verhuizen makkelijker. We bieden verhuis- en opbergdozen aan in verschillende groottes, maar ook noppenfolie, tape en beschermhoezen.

Je kan ons gamma inpakmateriaal aankopen in al onze Shurgard-vestigingen. Onze vestigingsmanagers adviseren je graag welk product het meest geschikt is voor jou.

Vestigingen in België

Shurgard heeft 21 makkelijk bereikbare vestigingen nabij hoofdwegen en openbaar vervoer in en rondom Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Brugge, Leuven en Kortrijk.

Categorieën

  • Archiefdozen & Opbergproducten

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier