toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Gerard Le Grellelaan 10 b1501
2020 Antwerpen

Over ons

SonoMuro ontwerpt geluiddempende tuinpanelen voor de Europese consumenten markt. Wij hebben als doel geluidsoverlast in uw tuin van verkeer of buren tegen te gaan en dit door middel van onze Sonowall producten. Wij ontwerpen hoog kwalitatieve, esthetische tuinpanelen als duurzame oplossing voor de rust in uw tuin!

De oprichters van SonoMuro hebben ruime ervaring op het gebied van geluidswering en zijn er meer dan ooit van overtuigd dat overlast veroorzaakt door geluid een alomtegenwoordig en steeds toenemend probleem is. In het verleden hebben tal van fabrikanten van industriële geluidswering  doeltreffende maar onesthetische producten ontwikkeld, die door bouwaannemers werden aangewend  in projecten zoals openbare wegenwerken of in industriële toepassingen rond fabrieken en busstations.  Hieruit voortvloeiend is het SonoMuro team begonnen met de ontwikkeling van een doeltreffend geluiddempend product dat ook kan gebruikt worden in de privésfeer: geluid bestrijden daar waar men er het meest gevoelig voor is: in je eigen tuin…!. Het idee bestond erin een product te ontwerpen dat betaalbaar zou zijn, niet zoals de industriële producten waarbij zware metalen palen en funderingen noodzakelijk zijn.

Waar te koop?

Waar te koop?

Categorieën

  • Tuinschermen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier