toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Robert Ramlotstraat 89
9200 Dendermonde

Sitemember Tarkett AB

Over Tarkett

Tarkett kan bogen op een geschiedenis van 135 jaar en is een toonaangevende internationale fabrikant van innovatieve vloerbedekking en sportvloeren. De oplossingen van het bedrijf vallen op door een prachtig design, duurzaamheid en uitstekende prestaties. Tarkett is actief in verschillende marktsegmenten. Het bedrijf verkoopt dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloermateriaal in ruim 100 landen en biedt een ruime waaier aan producten aan, zoals vinyl-, linoleum-, tapijt- en laminaatvloeren, net als rubberen en houten vloeren, kunstgrasmatten en atletiekbanen. Tarkett wil zich ten volle inzetten voor mens en milieu, het welzijn van consumenten bevorderen en hen helpen schitterende ruimtes te creëren die bijdragen aan een gezondere leef omgeving. Dankzij tools voor co-creatie, digitale druktechnologie en partnerschappen met ontwerpbureaus creëert Tarkett eindeloos veel mogelijkheden voor oplossingen op maat en unieke ontwerpen.

Designing for Life: duurzaam ontwerpen

Tarkett ontwerpt producten voor langdurig gebruik. Werken, leren en ontspannen … Mensen brengen 90 % van hun tijd binnenshuis door! Door hoogwaardige, duurzame producten te ontwerpen, helpen ze u gezondere, veiligere en meer mensvriendelijke binnenruimtes te creëren. Door met name de gezondheids- en milieukenmerken van hun producten voortdurend te verbeteren, streven ze ernaar om materialen te selecteren die kunnen worden teruggewonnen, gerecycleerd en omgevormd tot nieuwe producten. In het kader van hun Cradle to Cradle®-ontwerp produceren ze hun producten op een manier die bijdraagt aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de strijd tegen klimaatverandering.

Closing the Loop: naleving van de principes van de circulaire economie

Met Tarkett’s inleverprogramma ReStart® helpen ze uw vloerbekledingsafval te verwerken en dragen ze hun steentje bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen en het milieu.  Tarkett recycleert uw vloerbekledingsafval en hun eigen productieafval en verwerken het tot nieuwe, hoogwaardige producten. Zo kunnen ze samen de cirkel sluiten en overstappen naar een circulaire economie.

 

Driving Collaboration: duurzaam zakendoen

Tarkett spoort samenwerking aan. ’s Werelds grootste uitdagingen op het gebied van duurzaamheid vergen samenwerking en partnerschappen over sectoren en toeleveringsketens heen. Ze sporen al hun klanten en stakeholders aan om samen met hen een positieve verandering mogelijk te maken. ze communiceren transparant over onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en bieden u duidelijke informatie over hun producten en ambities. Laten we samen de kansen van de circulaire economie aangrijpen en afval een nieuw leven geven via hun inleverprogramma ReStart®.

“Doing Good. Together.” Elke dag streeft Tarkett ernaar om het leven van mensen te verbeteren, natuurlijke hulpbronnen te behouden en ons milieu te respecteren.

Categorieën

  • Vloeren
  • Laminaat
  • Parket
  • Plankenvloer

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier