toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Heideveldekens 6b
2550 Kontich

Over ons

Topa Packaging is een toonaangevende organisatie met ruim 90 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met onze vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren wij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Naast innovatie hechten we veel waarde aan kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, commitment en klantgericht handelen.

Dankzij een groot assortiment aan transportverpakkingen, industriële verpakkingen, beschermende verpakkingen, retail verpakkingen en displays, zijn wij in staat met u mee te denken en te adviseren.

Duurzaamheid

Als één van de grootste leveranciers voor transportverpakkingen doen wij er alles aan om onze activiteiten op een duurzame manier te beheren. We zijn voorloper wanneer het komt op duurzame verpakkingsmaterialen uit hernieuwbare grondstoffen. Dit is het resultaat van onze inzet op efficiënte processen en duurzame innovaties in verpakkingen sinds 1922. Naast kostenbesparing, staat het milieu centraal in ons duurzaamheidsbeleid.

Categorieën

  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier