toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Diestsesteenweg 624
3010 Leuven

EXPERT IN COMMERCIEEL DRUKWERK

Drukkerij Van der Poorten ontstond in 1949 in een kelder met één handpers, maar is intussen uitgegroeid tot een grote speler in de grafische sector. Met meer dan 45 medewerkers en een indrukwekkend machineparkzijn we hét adres voor al uw commercieel drukwerk. Of het nu gaat om boeken, tijdschriften, folders, brochures of jaarverslagen, wij verzorgen het volledige creatieproces van a tot z.

WE MAKE PAPER TALK
Printmedia is onze passie. Wij bedrukken niet zomaar papier, maar brengen papier tot leven. In de vorm van een tijdschrift, boek, catalogus, brochure, jaarverslag of andere publicatie creëren we verhalen uit de meest uiteenlopende opdrachten.

PERSOONLIJKE AANPAK
Iedere printopdracht, en dus ieder verhaal, is anders. Wat uw wensen op vlak van commercieel drukwerk ook zijn, wij realiseren het voor u. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en doen er alles aan om uw drukwerk perfect af te leveren binnen de gestelde deadlines. Bij vragen of problemen reageren we gelijk, zonder dat er iemand van hogerhand de knoop moet doorhakken. Als klant staat u namelijk altijd in rechtstreeks contactmet een lid van ons bestuur.

VRAAG HET ONS
Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u uw verhaal tot leven brengen? Vertrouw dan op de expertise van drukkerij Van der Poorten voor al uw commercieel drukwerk. Neem vandaag nog contact met ons op of kom eens langs. Wij luisteren graag naar u.

Ecologisch drukken

HART VOOR HET MILIEU
Drukkerij Van der Poorten heeft een hart voor het milieu. Daarom is duurzame ontwikkeling een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

Via een proactief milieubeleid, de ontwikkeling van nieuwe producten en innovatieve diensten, emissiereducties en ecologisch verantwoord drukken, slagen wij erin om onze ecologische voetafdruk sterk te reduceren.

KLIMAATNEUTRAAL DRUKKEN
Zo sloten we op 26 april 2015 een samenwerkingsakkoord af met CO2logic om de CO2-voetafdruk van onze onderneming te berekenen, verminderen en compenseren. De berekeningen gebeuren volgens erkende internationale standaarden, maar zijn aangepast aan de Belgische energiemix en emissiefactoren. Op deze manier kunnen we zo nauwkeurig mogelijk de klimaatimpact opvolgen en verder verkleinen.

Vanaf nu bieden wij klimaatneutraal drukwerk aan volgens de PAS 2060 standaard voor CO2-neutraliteit.

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Familiaal drukwerk
  • Magazines - tijdschriften
  • Kranten
  • Boekdruk en inbinden
  • Agenda's
  • Kalenders

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier