toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Boombekelaan 12
2660 Hoboken

Over Albe De Coker

Albe De Coker is één van de belangrijkste vellenoffsetdrukkerijen van België. We werken dan ook met ultramoderne KBA Rapida 106 persen, uitgerust met de meest geavanceerde opties. Dit geldt zowel voor de 10-kleuren en 8-kleurenpers als de 5-kleurenpers met dispersielak.

Zo beschikken al onze persen over een systeem om simultaan alle platen te wisselen. Bovendien zijn ze uitgerust met een in-line kleurcontrolesysteem. Dit betekent dat elk vel in de pers gecontroleerd wordt op eventuele kleurafwijking zodat dit automatisch gecorrigeerd kan worden.

Onze 8 kleurenpers, een wereldpremière is uitgerust met HUV-technologie. Dit milieuvriendelijke proces laat toe om de gedrukte vellen helemaal droog uit de pers te laten komen. Hierdoor kunnen ook moeilijke papiersoorten, zoals gerecycleerd, ongestreken of synthetisch papier perfect bedrukt worden. Verdere afwerking kan onmiddellijk gebeuren, zodat productietijden ingekort worden.

Moderne machines resulteren in efficiënte productie van hoge kwaliteit.

Milieubeleid en duurzaam ondernemen

Wij beseffen dat drukwerk – vaak onterecht – als milieubelastend wordt beschouwd. Daarom besteden we meer dan gewone aandacht aan duurzaam ondernemen. Als Albe De Coker uw partner is voor uw drukwerk weet u dat er milieubewust geproduceerd wordt.

Het beheersen en verminderen van de milieu-impact van Albe De Coker is een essentieel en actief onderdeel van onze dagdagelijkse bedrijfsvoering. Na een initiële milieubeoordeling, begin 2010, samen met externe experts, is de inventarisatie van alle milieu-aspecten afgerond.

Thema’s als gebruik van duurzame energie, onderzoek naar milieuvriendelijkere vervangproducten, verminderen van afvalvolumes, reduceren van grondstoffenverbruik en een “meten is weten”-programma zijn krachtlijnen van ons milieu-beleid.

Maar we kijken uiteraard verder dan onze eigen muren en communiceren met klanten en leveranciers op vlak van efficient papiergebruik, advies over papier afkomstig van duurzame bosbouw, permanent zoeken milieuvriendelijkere vervangproducten, naar gebruik van bulkverpakkingen en gegroepeerde transporten.

Categorieën

  • Drukwerk
  • Zakelijk/commercieel drukwerk
  • Direct mail
  • Magazines - tijdschriften
  • Kranten
  • Boekdruk en inbinden
  • Agenda's
  • Kalenders

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier