toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Kareelstraat 108
9300 Aalst

Andere verkooppunten

VPK Paper
Oude Baan 120
9200 Dendermonde

VPK BE CDW - Cartonneries de Wallonie
Rue de Hainaut 17
6180 Courcelles

VPK BE Oudegem
Oude baan 120
9200 Dendermonde

VPK BE Aalst
Industrielaan 13
9320 Erembodegem

Het DNA van VPK

VPK is 80 jaar … en groeit nog altijd

De geschiedenis van VPK Packaging Group nv – producent van karton verpakkingen en gerecycleerd papier – gaat terug tot 1935. Van een bescheiden bedrijf zijn we uitgegroeid tot een organisatie met een 40tal productiesites in 13 landen. En nog altijd kent ons bedrijf een gestage groei en uitbreiding dankzij de integratie van gerecycleerd papier voor verpakkingsoplossingen, een gezonde financiële structuur en uitstekende langetermijnrelaties met onze klanten.

Het VPK-productengamma omvat oplossingen op maat voor golfkarton en massief karton verpakkingen, hulzen/kokers en hoekbeschermers. Al deze producten zijn volledig recycleerbaar. Bovendien wordt ons papier uitsluitend van gerecycleerde vezels gemaakt, waarmee we vorm geven aan onze absolute ambitie om binnen een circulaire economie te werken.

Wij geloven ook sterk in lokaal ondernemerschap, omdat dit een stimulerende omgeving biedt voor het personeel en een vruchtbare grond is voor innovatie. Op deze manier kunnen we voldoen aan de strengste eisen van onze klanten. VPK hecht enorm veel belang aan een nauwe band met zijn klanten. Dit heeft in de afgelopen 80 jaar tot ons succes geleid en daar willen we in de toekomst ook verder aan bouwen.

FSC®

De levenscyclus van om het even welk papieren verpakkingsmateriaal begint met de omvorming van de oorspronkelijke of secundaire gerecycleerde vezels tot papier en gegolfd of massief karton. Deze worden vervolgens verder verwerkt tot afgewerkte verpakkingsoplossingen.

VPK Packaging Group maakt daarom uitsluitend gebruik van gerecycleerde vezels of vezels van bekende en veilige herkomst.

De groep gebruikt alleen afvalpapier in hun eigen papier- en karton productieproces. Wanneer we toch nieuwe grondstoffen aankopen, zijn deze gecertificeerd. Deze maatregelen maken deel uit van onze toewijding tot de duurzame en milieuvriendelijke productie van papier en karton. Deze verbintenis wordt al enkele jaren op rij beloond met het ‘FSC® gerecycleerd’-certificaat voor de papierproductie en het FSC® certificaat voor afgewerkte verpakkingsmaterialen.

Categorieën

  • Golfkarton
  • Display's
  • Kartonnen verpakkingen
  • Niet-bedrukte kartonnen verpakkingen
  • Bedrukte kartonnen verpakkingen

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier